Teollisuuden kunnossapitotyöt Nurmijärveltä eteläiseen  Suomeen

Meiltä löydät ratkaisut moneen malliin

Etsinnässä teollisuuden kunnossapitotöiden kokenut toteuttaja? Aliurakointi J. Peltoniemi Oy palvelee monipuolisesti niin teollisuuden kunnossapidon, hitsauksien, hiekkapuhalluksen kuin maalaustöiden merkeissä. Meiltä saat tarvittaessa koko paketin aina hitsauksesta jälkikäsittelyyn ja asennukseen. Palvelemme laajasti Nurmijärveltä mm. Espoo–Vantaa–Helsinki-alueelle sekä joustavasti myös muualle Suomeen.

betonityöt

Teollisuuden kunnossapitotyöt

Olemme erikoistuneet etenkin betoniteollisuuden kunnossapitoon. Meiltä saat niin korjaukset kuin vuosihuollot nopealla aikataululla.

Katso »
maalaustyöt

Hiekkapuhallus ja maalaustyöt viimeistellysti

Kun tavoitteena on kestävä ja viimeistelty pinta, olethan yhteydessä. Liikkuva kalustomme palvelee laajalti eteläisessä Suomessa.

Katso »

Meiltä tarkan jäljen hitsauspalvelut 

Hitsaamme kaiken tarvittavan materiaalista riippumatta. Pätevöityneenä hitsaajana pidämme jatkuvasti taitojamme yllä.

Katso »

Kumppanisi teollisuuskohteissa sekä kaikenlaisilla uudisrakennuksilla ja saneerauskohteissa

Toteutamme teollisuuskohteisiin tarvittavat korjaus- ja asennushitsaukset ammattitaidolla. Hitsaamme rauta-, teräs- ja alumiinirakenteet tarpeen mukaan, erilaiset kaide-, siltarakenne-, nostolaiteratkaisut jne. saat meiltä kustannustehokkaasti.  Myös teollisuuden vuosihuollot sekä yhtä lailla äkilliset korjaushuollot kuuluvat ydinosaamiseemme.

 

Hiekkapuhalluksissa ja maalaustöissä liikkuva, monipuolinen kalustomme varmistaa palvelujemme saatavuuden ympäri Suomen. Kun tarvitset kohteeseesi teollisuuden hiekkapuhallusten ja maalaustöiden asiantuntijaa, olethan yhteydessä.

Tutustu lisää palveluihimme »

Luotettavasti jo yli 20 vuoden ajan

Aliurakointi J. Peltoniemi Oy on vuonna 1998 perustettu yritys, jonka toteutuksiin voit aina luottaa. Palvelemme monipuolisesti niin yrityksiä kuin yksityisiä. Pääpainomme on aliurakoinnissa, jossa teemme toteutuksia monille koville nimille, kuten Skanska Rakennuskone Oy, Skanska Infra Oy, Rudus Betoni Oy, Betset Group Oy, Lambertsson Oy, Betset MB (Vierumäen ja Nummelan tehtaat) ja Asme Tiimi Oy.

Pyydä tarjous kohteestasi!

Olethan meihin yhteydessä, kun etsinnässä on kokenut teollisuuden kunnossapidon ammattilainen, hitsaaja, hiekkapuhaltaja tai maalaaja. Annamme mielellämme lisätietoa toimintatavoistamme, hinnoitteluistamme ja aikatauluista. Meihin saat nopeasti yhteyden niin soittamalla kuin laittamalla viestiä.

Pyydä tarjous tästä »